Kapperij De Heikant
Kapperij De Heikant De Kapperij
Kapperij De Heikant Matrix
Kapperij De Heikant Contact
Kapperij De Heikant Acties

 Kapperij

De Heikant     

  

Home

De Kapperij

Matrix

Contact

Acties


De Kapperij...


Welkom in mijn Kapperij.

Een gezellige kapsalon voor dames, heren en kinderen, die ik ben gestart vanuit mijn passie voor het kappersvak.

Na mijn opleiding tot kapper en schoonheidsspecialist te hebben afgerond, heb ik jaren als topstylist in verschillende salons gewerkt, waaronder Hans Bout Haarmode in Rotterdam en Coiffeur van de Reijt in Breda.

Bij Kapperij De Heikant gaat u op en top de deur uit, geheel volgens uw wensen, maar ook met tips en advies over de thuisbehandeling, zodat u zelf met gemak en plezier uw haar in model brengt! Misschien wilt u eens advies over uw kleur, bent u toe aan een complete make-over, of heeft u een feest waarvoor uw kapsel perfect moet zijn; ik bespreek het graag met u.

Voor producten, inspiratie en educatie werk ik samen met Matrix, het nummer 1 merk in Amerikaanse salons. De producten van Matrix kenmerken zich door hun eenvoud, effectiviteit en toegankelijkheid, zowel in gebruik als in prijs. Innovatie, duurzaamheid en resultaat zijn zeer belangrijk bij de ontwikkeling van de producten en met het hoofdkantoor in het energieke New York City is Matrix nog altijd een trendsetter binnen de kappersbranche. 

Ook voor uw bruidskapsel en make-up bent u bij mij in goede handen. Op deze dag moet alles kloppen en dus zeker de look van bruid en bruidegom. Door mijn vele ervaring met trouw-, feest- en theaterkapsels, kan ik dit tot in de puntjes verzorgen!

Loopt u gerust eens vrijblijvend binnen om een kijkje te nemen!


Graag tot ziens!

Claudia Hoogland

Kapperij De Heikant

  


Dames en heren kapper 076 - 888 0324

Kapsalon "Kapperij De Heikant" Heikantsestraat 48, 4841 EH Prinsenbeek

 Copyright © 2013 www.kapperijdeheikant.nl